Ipari automatizálás, egyedi gépek tervezése és gyártása, pneumatikus rendszerek

Cégtörténet

A Print Tech Service Kft 1996-ban alakult. Dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja az ipari automatizálás, ezen belül komplett rendszerek tervezése, gyártása, üzembe helyezése, szervizelése. A cég kezdetben nyomdai tevékenységgel foglalkozott, majd a saját igények kielégítésére nyomdai berendezések fejlesztésébe kezdett. Ezen ötletek, átalakítások, más nyomdászok tetszését is elnyerték és inspirálták a céget az ipari automatizálás felé. Az automata berendezéseket vevőink egyedi igényeinek megfelelően tervezzük és gyártjuk. A gépgyártáson túl támogatjuk vevőinket a berendezések beüzemelésében és szükség szerint a karbantartásban. Célunk Vevőink kulcsfontosságú partnerévé válni egyéni igényeknek megfelelő berendezések tervezésében és gyártásában.

Munkáink

Látogatásszámláló

9.png3.png8.png8.png6.png
Ma93
Tegnap112
Héten817
Hónapban2868
Totál93886

Cégtörténet

A Print Tech Service Kft 1996-ban alakult. Dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja az ipari automatizálás, ezen belül komplett rendszerek tervezése, gyártása, üzembe helyezése, szervizelése. A cég kezdetben nyomdai tevékenységgel foglalkozott, majd a saját igények kielégítésére nyomdai berendezések fejlesztésébe kezdett.

Tovább ...

Kiemelt partnerek

Control Trade Bt.

STASTO Automatizálás Kft.

IZO+ Kft.

Visteon

Tom Ferr Zrt.

Melecs EWS GmbH

Flextronics 

Wescast

Print Tech Service Kft.

PTS Automatizálás

9086 Töltéstava, Söptérpuszta 0184/3 HRSZ.

GPS: 47.615378, 17.747513

+36 20 938 7574

+36 96 486 013

ptsgroup[kukac]ptsgroup.hu

info[kukac]ptsautomatizalas.hu

Tevékenységek

Cégünk mérnöki szolgáltatása több, mint egyszerű géptervezés és gyártás. Vevőink mellett állunk a kapcsolatfelvételtől folyamatosan a garanciális időszak végéig. Berendezéseink megtervezése, dokumentálása a legkorszerűbb tervezőprogramok, CAD programok (AutoCAD, Solidworks, Catia V5, Eplan) alkalmazásával történik.

Tovább ...

Keresés